Dop på lördag, kul vah? :)

2010-06-30, 15:59:05 / Kategori: Allmänt
LindaNerlen@ kortMinne .se

hejjsan.

nu var det ett bra jag sen jag skrev lix.
för det första så har jag bara glömt bort att skriva sen så har jag inte orkat. men nu orkar jag :)
Det var Värsta kanon vädret i går ju. men värsta B vädret i dag. men det är ju ändå skönt att det inte är varmt som igår fast jag hade önskat det för vill sola och få lite färg tills lördag lix. :)

jag kan lika gärna berätta vad som händer på lördag. jag ska på dop. kul vah ? :)
Brorsans dotter Ebba ska döpa sig och jag och syrran ska vara Gud mor ? :)
så jag ska hälla i dop vattnet och Therese ska tända ett ljus.
Men kan erkänna att jag är rätt nervös lix. :(

just nu sitter jag och chattar med Elina på Msn.
ska fråga mamma om jag och Therese får sova där tills i morgon.
men jag ska avsluta nu och jag lägger in 2 bilder :).

puss puss <3



Therese och jag



Ebba som ska döpas

glömt bort bloggen totalt!

2010-06-28, 17:21:21 / Kategori: Allmänt
Thäss Skriver.

Hejsan Hoppsan!

Förlåt så mycket för att jag glömt bort bloggen under tiden som gått på sommarlovet men hallå,det är sommar och skolan är slut! Midsommarn var faktiskt bra :O vilket jag faktiskt inte trodde eftersom alla andra dagar suger. Igår cyklade jag och syrran , vi tog med oss hundarna och ena katten följde efter oss men iallafall. Jag slog upp knäet,vänster, i styret , omfg vad ont jag fick! kunde inte fortsätta cykla eftersom det gjorde skiit ont att böja på knäet. Men nu är det en liten bula och blåmärke! men gör lite lite småont , kan gå och stör mej inte på ”smärtan” så allt är coolt (Y) ;)

Det är 24.9 grader ute så.. men ja, tänker inte sola än.. har faktiskt ingen lust alls. ska kolla på , my super sweet 16 *L*

kyss&smek


Sommarlov

2010-06-18, 13:42:40 / Kategori: Allmänt
hejsan bloggen !!
Nilsson hära - Nu är det sommarlov, fick de i onsdags och tror jag ska lägga ner med bloggen nu under sommaren.. vet att jag inte skriver så ofta heller men jag pallar verkligen inte och har för det mesta inte tid.. Men aa, kommer säkert skriva någongång under sommaren men inte ofta..
Men har inge mer att skriva så

 Min helt otroliga kklass som jag ALDRIG kommer glömma eller SLUTA att älska..Den här klassen kan man inte beskriva med ord.. Dom här tre åren med er har faaan varit dom tre bästa i hela mitt liv.. Det är till er jag vill gå när jag mår som dåligast för då får man alltid ett leende på läpparna.. Att ta farväl nu är så jävla fucking jobbigt att det gör så jävla ont i hela kroppen, men jag vill bara säga tack för alla UNDERBARA år och JAG ÄLSKAR ER ALLA <3

the end of this day

2010-06-16, 01:04:08 / Kategori: Allmänt

Hejsan Hoppsan! Therese skriver.

Snart så går jag och lägger mig! syrran och mamma har gått och lagt sig och jag  ska bara skriva klart detta, kolla klart på ett program på kanal 5 ,och borsta tändera. Sen går jag och lägger mig, Ja .. ett avklarat, filmen. criminal minds eller vilket det var, såg jag på. Idag har det absolut inte hänt ett skit. Vi har bara gått runt här hemma, inte ens varit ute men det har heller inte varit perfect väder.riight?*?

Pussiluski <3


Buffy the vampire sl... ngt :)

2010-06-15, 21:37:42 / Kategori: Allmänt
hellu.

har kollat igenom någras bloggar asså hahah dom går i 6an och har typ inte haft sin blogg i 4 månader (märks) och dom skriver: häähj <333 eller, shasha bloggen.
så himla fult, haha. WB fjortis elr vad?

idag har jag suttit inne för det mesta, gick över en snabbis förut till min moster men så fick jag ont i magen och gick hem. sitter och kollar på buffy the vimpire slayer, elr vad den heter. rätt bra faktiskt.
och nu piper max, våran hund. han vill ut och jag pallar fan inte ta honom -.-' , men blir ju tvungen för han är min bebbi :D <3 och taskigt att låta honom vara piss nödig :P. så jag tar ut honom snabbt nu.




                                                    5 min senare!

så nu har jag tagit min älskling ut så att han fick pissa :) :) <3.
jag hoppas att jag gör någonting roligt imorgon seriöst. det är tröttsamt att bara sitta hemma och ruttna till döds.
men men... therese ligger och sover och klockan är ju bara halv tio :O ... hoon har typ sovit i 2 timmar nu.
men nu ska jag titta vidare på buffy :).

                                                                    puss och kram <3 / Linda N'




älskar färgen på tröjan :) :).

Miley Cyrus - Can't be tamed

2010-06-15, 13:55:36 / Kategori: Allmänt

Tävla med Miley Cyrus

Kisses' Linda nilsson

en måndags kväll

2010-06-14, 23:21:17 / Kategori: Allmänt

Hejsan Hoppsan Therese här!

Mamma var inte så glad förut! Hon hittade liiiite  s p r i t   i   min och syrrans väska.. Men vi hade inte druckit något och hade inte tänkt göra det heller.. Men hon var skit sur och sa att vi bara får vara hemma i sommar , bara sitta hemma för att vi inte sa vem som hade gett oss  s p r i t e n .. Men det skulle iallafall inte spela någonroll om vi sa för hon skulle gett samma straff iaf. Vi känner henne , jag sa det till henne men då fick hon damp och sa att vi skulle lära känna henne eller nått sånt.. Jag fattar vad hon menar med det.. Men du mamma, Vi kan ha kul även om vi tvingas va kvar här i helvetet ;).. Tar bara lite tid att hitta på något.

Så... Wikkan&Linda , if you see this , vi kommer inte få komma till er mer , inte på ett bra tag.


fint väder

2010-06-13, 13:02:55 / Kategori: Allmänt

Hejsan Hoppsan!

Äntligen fint väder. Kusinerna , faster , farbror är här. Äntligen så har man nånting å göra.  Det bästa är väl det fina vädret! HALLELUJA.

skriver kanske mer sen /Therese


hemma från en natt i tumba

2010-06-12, 18:56:58 / Kategori: Allmänt

Hejsan Hoppsan! T Här

Jag och Linda åkte igår till Tumba för att sova över hos vår kompis Viktoria När vi kom så drog vi och bada , fyfan vad kallt det var. Men men , det gick att bada iallafall. Efter det så drog vi och åt (hos viktoria) sen gick vi ut med Marcus och Lindis och spelade fotboll och sedan brännboll och efter det så gick vi och körde kubb (felstav?).. snacka vad jag fick motion ..  Ja.. Det var typ nästan det enda vi gjorde.

pussiluski  <3


you raise me up to walk on stormy seas.

2010-06-04, 12:44:09 / Kategori: Allmänt
T Här.

you raise me up so i can stand on mountains,you raise me up to walk on stormy seas. You raise me up to more than i can be.


Det var lite från westlife – you raise me up. En grymt fin låt om ni frågar mig. Älskar den stenhårt! Men nog snackat om de.. Vi sitter i skolan och alla kollar på film medans Linda diskar och donar. Jag sitter här! skit bra (Y) Var även sista idrotten idag, Sista gången man satte sin fot i och ur gympasalen. Det kommer inte heller fler tillfällen att komma tillbaka efter sommarlovet. Jag kommer nog endå sakna denna skola trots allt. Men det försvinner med tiden , fort må jag endå tro. Linda och jag drar till tumba idag , vi ska vara med vår kompis , viktoria , eller ja , sleep over there. Vi ska dra till Tumba bruk och chilla och förhoppningsvis ha kul.(Y) Jag hoppas bah inte att det kommer folk som jag inte tycker om , tror inte det , men man kan aldrig säga aldrig. right?  jag skriver mer innan vi drar iväg till tumba.

pussiluski.<3


Hemma.

2010-06-03, 14:53:49 / Kategori: Allmänt

T Här.

Kom nyss hem från skolan. Mamma hämtade mej och linda.
Idag var det sista gången i nian som jag hade matte. Och sista gången jag fick ha Hemkunskap.
Det närmar sig som f-a-n :) det gillar vi!
På hemkunskapen så fick vi göra smulpaj med rabarber. Jag och Linda gjorde 2 stycken var. En varsin skulle alla äta där, i hemkunskapen och den andra fick vi ta hem men bara om vi tog med oss "skålen" tillbaka nästa vecka. Imorgon så ska jag och Linda till viktoria. Hoppas viktoria frågat sin mamma om vi får sova där!! För mamma tillät oss. Vi ska ha kul vi minnsann ;)


8 dar kvar.

2010-06-02, 06:37:42 / Kategori: Allmänt
T Här.

Äntligen så är det dagar kvar och inte veckor,månader. Ju närmre det är ju segare i skolan blir jag.
Min fd So lärare ska komma upp idag för att snacka om so;n .. jag och Linda fick ju en skrivuppgift eller nått som skulle göras så jag gjorde klart min och lämnade in den. Sen sa en lärare att han skulle komma upp idah för det var vääldigt mycket kopierat. obs... Don't Look At Me! x(


förhäxad

2010-06-01, 16:19:45 / Kategori: Allmänt
T Här.

Hejsan Hoppsan Bloggersh.

Sitter och kollar på Förhäxad och det är det jag brukar sätta mig och kolla på direkt efter skolan, Eller ja, kollar på Tyra Banks show också såklart! och top modell, Det är program jag MÅSTE se.

Denna skoldag har faktiskt gått rätt snabbt. Jag känner mej slöare och slöare för varje dag , kanske är för att man bara vill att skolavslutningen är här? längtar jätte jätte mycket! längtar speciellt till då man ska handla skolavslutnings kläder. skor , klänning , make up.